Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů na webu

 

Úvodní ustanovení

Webové stránky www.salto.cz provozuje společnost S A L T O spol. s r.o., se sídlem Kaštanová 129a, 620 00 Brno, DIČ: CZ44016336.

Naše společnost Vás níže informuje o zásadách ochrany osobních údajů a způsobu nakládání s osobními údaji, které nám prostřednictvím těchto internetových stránek poskytnete.

Tyto zásady jsou v souladu platnými právními předpisy, zejména s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v souvislosti se zpracováním osobních údajů GDPR a se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

 

Ochrana osobních údajů

Naše společnost respektuje Vaše právo na soukromí, a proto neshromažďuje při návštěvě našich webových stránek žádné Vaše osobní údaje, neidentifikuje návštěvníky webu www.salto.cz.

 

Pasivní shromažďování informací

  • Soubory cookies

Naše webové stránky neodesílají do prohlížečů návštěvníků soubory cookies, nevyužíváme je k Vaší identifikaci.

  • Google Analytics

Využíváme pouze anonymních data o chování anonymních uživatelů a to pouze za účelem správy webových stránek a získání základních statistik jako je počet návštěv, oblíbenost a četnost zobrazení konkrétní stránky apod. Neidentifikujeme IP adresu návštěvníka webu.

 

Odkazy na jiné webové stránky

Webové stránky www.salto.cz mohou obsahovat odkazy na jiné webové stránky, pro které tyto zásady ochrany soukromí neplatí. Před návštěvou takových stránek se prosím seznamte se zásadami ochrany osobních údajů na příslušných stránkách.

 

Poslední aktualizace zásad ochrany osobních údajů: 24. 5. 2018.

Novinky z oblasti informačních a komunikačních technologií, nabízeného portfolia produktů a služeb, prezentací a dění v naší společnosti.

Komplexní a profesionální služby v ICT

  • Hardwarový servis
  • Software podpora
  • Konzultační podpora

NetApp Professional Services and Support Services Certified Partner

I v roce 2018 jsme splnili všechna kritéria pro partnerský statut NetApp Platinum Partner.

Odezíráme klientům ze rtů

Váš partner pro složitou a heterogenní IT infrastrukturu.

SALTO je soukromá česká společnost, která se dlouhodobě, úspěšně a s respektem konkurence zaměřuje na poskytování komplexních řešení a profesionálních služeb v oblasti informačních a komunikačních technologií.

Více jak 25 let na trhu

V roce 2015 naše společnost dosáhla významného milníku, oslavila čtvrt století působení na českém trhu. Děkujeme tak všem našim zákazníkům za projevenou přízeň a důvěru.

© 2018   S A L T O spol. s r. o.

+420 545 220 022